Hae
Sports Lady

Haluatko pudottaa 6-12 kiloa 3 kuukaudessa?

Pidemmän aikaa on ollut työn alla ja suunnitteilla uusi verkkovalmennus joka todella eroaa edellisistä. Olen vuosia pitänyt verkkovalmennuksia, mutta tässä valmennuksessa yhteistyö on on todella tiivistä koko valmennusjakson ajan ja luvassa on todellakin jotain aivan erilaista. Painonpudotus on niin monella tavoitteena, mutta sen lisäksi voit saavuttaa niin paljon enemmän. Sen pidemmittä puheitta..

Haku uuden valmennuksen pilottiryhmään alkaa nyt

Haluaisitko sinä kiireinen, ruuhkavuosia elävä nainen saavuttaa energisemmän olon, pudottaa painoa 6-12 kiloa, mahtua taas vanhoihin vaatteisiin, kohottaa vireystilaa ja kuntoa sekä parantaa omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia? Kärsitkö tunnesyömisestä, ylisuorittamisesta, jatkuvasta riittämättömyyden tunteesta ja uupuneesta olosta? Tuntuuko, että painon pudotus tai elämäntapamuutos ei onnistu ja liikunnan ilo on kadonnut?

Olen myös itse käynyt läpi kaiken tämän ja auttanut tuhansia naisia parantamaan heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Kahdentoista vuoden valmennustyön ja omien kokemusten pohjalta on syntynyt kokonaisvaltainen hyvän olon valmennus, MIND & BODY METHOD™️. Etsin viittä naista pilottiasiakkaaksi valmennusohjelmaani, jotta myös te voisitte saavuttaa paremman kunnon ja vireystilan, pudottaa painoa ilman kituuttamista ja rankkoja treenejä sekä päästämään irti liiallisesta vaativuudesta, ylisuorittamisesta sekä tunnesyömisestä.

Elämän ei pidä tuntua siltä, että se on vain pelkkää selviytymistä päivästä toiseen. Voit yllätykseksesi huomata nukkuvasi paremmin ja jaksavasi arjessa kaikkea paremmin kun olo kevenee, kunto kasvaa ja olet päässyt eroon kropan kolotuksista. Riittämättömyyden tunne alkaa hellittää, innostut taas omasta työstäsi ja jaksat harrastaa sekä viettää aikaa läsnäolevampana rakkaimpiesi kanssa.

Tässä valmennusohjelmassa tulemme työskentelemään tiiviissä yhteistyössä kahdentoista viikon ajan, ja tämä mahdollistaa sinulle parhaat mahdolliset tulokset. Ennen virallista lanseeraamista pääset tähän ohjelmaan mukaan pilottihinnalla joka on huomattavasti edullisempi. Eli nyt on luvassa todella upea mahdollisuus.

Jos tämä kolahti ja koet olevasi tällaisen valmennuksen tarpeessa, niin laita minulle sähköpostia hanna@sportslady.fi. Pohditaan sitten yhdessä olisiko tämä valmennusohjelma juuri sinulle! Lisää tietoa minusta valmentajana saat www.sportslady.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *