Hae
Sports Lady

Sports Lady blogi 12 vuotta

12 vuotta inspiroimista ja kuinka kaikki alkoi

Taas on tullut yksi vuosi lisää mittariin. Sports Lady blogi täytti eilen 12 vuotta. Muistan miten rakensin blogin vailla mitään osaamista ja vapisevin käsin kirjoitin ensimmäisen postaukseni, nettiin, kaikkien nähtäville. Vitsit se tuntui jännälle ja pelottavalle ja samalla niin siistille.

Blogissa ajatus perustui mun alanvaihdolle, olin juuri jäänyt pois päivätyöstäni Helsingin Pörssissä. Olin sitä aiemmin aloittanut opiskelut personal traineriksi ja saman vuoden marraskuussa 12 vuotta sitten opiskelut jatkuivat kahvakuulaohjaajakoulutuksessa.

Jos haluaisin aloittaa hyvinvointialan yrittäjänä, olisi saatava jostain asiakkaita ja päätin tuoda omaa osaamista tunnetuksi Sports Lady henkilöbrändin avulla. Blogi sai valtavasti lukijoita, siihen aikaan blogien kirjoittaminen ei ollut ollenkaan niin yleistä. Blogilla on ollut miljoonia näyttökertoja!

Mistä aloitin kirjoittamaan

Blogin alkuaikoina testasin eri kuntosaleja, verkostoiduin paljon ihmisten kanssa ja toin asiantuntijuuttani esille erilaisten blogitekstien myötä. Vuosien aikana kirjoitin aina koulutuksistani, niitä on ollut jatkuvasti siitä asti kun aloitin yrittäjänä. Kirjoitin myös ajatuksia elämästä, tein erilaisia treeniohjeita sinne ja kirjoitin maukkaita reseptejä. Yrittäjyyden ohella vedin myös Cocovi Bar -smoothie baareja, ja sen myötä tuli paljon myös aiheita joista kirjoittaa. Superfoodit ja puhdas ravinto.

Olen aina tykännyt kirjoittaa. Ja toivoin monta vuotta, että löytäisi unelma-ammatin, työn jota voisin tehdä täydellä sydämellä. Haaveena oli myös kirjoittaa omaa blogia, kunhan vaan löytäisin aiheen. Ja aihehan löytyi alanvaihdon myötä.

Nyt tuota taivalta on takana 12 vuotta ja sen aikana oma hyvinvointi on tehnyt aimo harppauksen eteenpäin, vaikka ikää onkin tullut lisää. Olen montaa kokemusta viisaampi ja takana on tuhansia autettuja asiakkaita. Olen pystynyt niin urani kuin blogin ja instan avulla parantamaan valtavasti ihmisten hyvinvointia. Ja se on osa merkityksellistä elämää!

Kirjan kirjoittaminen

2019 aloin kirjoittamaan ensimmäistä kirjaani ja sen työstämiseen meni koko vuosi. Sinä onnistut – tee elämäntapamuutos ja toteuta unelmasi -kirja tuli painosta vuoden 2020 alussa. Tuon projektin myötä blogin päivittäminen vähän hiljeni. Siihen ei riittänyt aikaa ja energiaa. Kirjaprojekti oli kova rutistus, etenkin kun tein koko ajan töitä ja opiskelin vielä NLP:tä sen lisäksi, ja yhden aikuisen taloudessa vielä. Olen koittanut aina välillä elvyttää ajatusta, että kirjoittaisin tänne enemmän, mutta insta on tällä hetkellä pääasiallisin kanava jossa tuotan sisältöä inspiroidakseni teitä!

Kuinka sitten kirjoittaa kirja? Tästä tein myös oman postauksen teille, käy lukemassa se täältä jos olet miettinyt oman kirjan kirjoittamista!

Mitä elämään kuuluu nyt?

Tällä hetkellä elämään kuuluu paljon töitä, opiskelua ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja 15 vuotiaan nuoren miehen äitiyttä. Elämä ja työt ja kuormitus ovat tasapainossa ja nautin kaikesta mitä teen. Terapeutin opinnot ovat nyt puolivälissä ja valmistun ensi vuoden joulukuussa. Eli vuosi on vielä jäljellä. Jos sinua kiinnostaa edullisempi terapia, harjoitusasiakkaana, laita minulle ihmeessä viestiä. Tästä voit lukea tarkemmin täältä.

Haluatko parantaa omaa hyvinvointia?

Myös alkuvuoden valmennuspaikkoja täytetään parhaillaan, joten jos olet miettinyt että jotain pitäisi tehdä omalle hyvinvoinnille, nyt on sen aika. Ajattele missä tilanteessa olet nyt ja mihin haluaisit päästä. Ensi vuonna on loistava mahdollisuus tehdä asialle jotain. Ajattele asiaa niin, että jos et muuta mitään elämässäsi, olet edelleen samassa tilanteessa kuin nyt. Asiakaspaikkoja on rajallinen määrä joten kannattaa olla nopea ja olla yhteydessä pian!

12 vuotta yrittäjänä

Yrittäjänä saan juhlistaa 12 vuotista taipalettani joulukuun alussa. Silloin on tullut kuluneeksi 12 vuotta kun perustin ensimmäisen yritykseni. Olen onnellinen siitä, että minulla aikanani oli rohkeutta lähteä toteuttamaan omaa unelmaa. Sen avulla olen pystynyt auttamaan niin monia ihmisiä ja saamaan sekä heille että itselle merkityksellisen ja oman näköisen elämän.

   

Kiitos jokaiselle teille jotka olette olleet matkassa mukana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *