Hae
Sports Lady
Kaupallinen yhteistyö

Ihana joulukalenteri

Kaupallinen yhteistyö: Glossy box

Mulla ei ole koskaan ollut ”hienoa” joulukalenteria. En ole koskaan raaskinut sellaista hankkia. Yleensä joulukalenterit ovat olleet sellaisia, mitä olen ehkä jostain saanut lahjaksi. Mua ei houkuta ostaa herkkukalentereita, tai houkuttaa.. Mutta ajatus aamun aloittamisesta herkulla tai herkkujen syöminen joka päivä (tämä lähtee lapasesta eikä jää vain yhteen joulukalenterin yllätusherkkuun), ei tunnu oikein hyvältä. Sokerikoukkuun pääsee varmasti jo joulun pyhienkin aikaan, miksi aloittaa sitä jo alkukuusta. Tänä vuonna kuitenkin tarjoutui mahdollisuus testata kosmetiikkajoulukalenteria, ja nyt täytyy sanoa että todella odotan joulukuun ensimmmäistä päivää. Tämä ei jää varmasti viimeiseksi ”hömppäkalenteriksi”. Kyllä pimeydestä vaan pitää ottaa ilo irti! Postaus on tehyt yhteistyössä Glossybox.fi kanssa ja tämä joulukalenteri on saatu.

Mä tykkään ensinnäkin joulukalenterin ulkonäöstä. Se on kaunis ja sopii meidän kodin sävyihin. En voi sietää joulun kirjavia värejä, niitä kestää vain hetken ja joulun loputtua tekee mieli hankkiutua eroon kaikista punaisista ja kimaltavista koristeista hyvin nopeasti. Tämä kuitenkin sopii sisustukseen. Ehkä sillä on myös uusiokäyttöä joulun jälkeen, jos järjestää kaappien ja laatikoiden pikkutavaroita lokeroihin. Ja lopulta siitä voi tehdä vaikka koiran joulukalenterin, piilottaa herkkuja lokeroihin. Jouluasioissa mun mielestä myös ekologisuus ja vastuullinen kuluttaminen on tärkeää. Kuinka paljon jätettä voi tulla joulukalentereistakin. Tami oli taas innokkaasti mukana unboxaamassa pakettia. Hän osallistuu aina kaikkeen. Ehkä siitä tosiaan jonain jouluna tulee hänen adventtikalenterinsa!

Kalenterissa on 530 euron edestä ihonhoitoa ja meikkejä tuotemerkeiltä kuten BABOR, PIXI, Benefit, Elemis, Avant ja Zoeva. Innoissani odotan kyllä jokaista joulukuun päivää. Näin aikuisena kun sitä ei muutenkaan joululahjojakaan saa, onpahan jotain jännitettävää!

Sports Lady blogin lukijat saavat 30% alennuksen kuukausittaisesta tilauslaatikosta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että saatte adventtikalenterin alennettuun hintaan. Kalenterin hinta on 129 eur, mutta kuukausitilaajalla siitä lähtee pois 30 eur. Kosmetiikkakalenterit ovat arvokkaita, mutta varmasti tämän joulun jälkeen sellainen tulee olemaan itsellä vastaisuudessakin. Koodilla HANNAA30 saat alennuksen!

Mä en varsinaisesti pidä itseäni mitenkään jouluihmisenä. Koristeita on kiva laittaa maltilla, valoja myös. En hirveästi järjestele joulua valmiiksi, enemmän nautin joulun tunnelmasta, pipareiden ja joulutorttujen syömisestä ja aikatauluttomuudesta. Siitä että voi vaan olla ja löhötä eikä tarvitse lähteä minnekään. Tärkeää myös joulun aikaan on syödä mahdollisimman stressittömästi, nauttia herkuista. Sopivasti.

  Mutta tää kalenteri, pakko myöntää, on aika ihana. Se tekee joulun odotuksesta vielä entistäkin kivempaa!

Kaupallinen yhteistyö: Glossy box

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *